Effektiva jag!

Publicerat klockan: 11:35:46 den 2008-06-03
Vad jag är bra!
Idag är jag som sagt ledig från skolan (dagen skulle ägnas åt att städa ut skåpen, men det gjorde jag redan igår, så jag fick ledigt idag). En perfekt dag för att få sova ut lite! Inte då! Jag vaknade vid åtta, kvarvaken, nja, nästan i alla fall ,så jag tyckte det var lika bra att gå upp. Det första jag gjorde var att träna pilates. Riktigt skönt sätt att börja dagen på tycker jag, även om det inte är världens roligaste träningsform! Har även gjort världens bedrift idag, som jag har tänkt på jättelänge, men aldrig gjort! Jag har letat reda på alla gigantiska kassar fyllda med kläder, som jag planerade att ge till någon organisation! Eftersom jag inte har körkort än var jag tvungen att lasta på alla kassarna på cykeln, vilket i sig var en enorm ansträngning, och trampa i väg mot Läkarmissionen. Det var inte det lättaste kan jag tala om. Jag fick stanna hur många gånger som helst för att kassarna trillade av, ner på marken, med allt innehåll utanför. Kul, kul! Extra jobbigt var det för att cykeln inte har något stöd, så jag fick hålla i cykeln med ena handen för att alla kassarna som faktiskt inte hade trillat ner skulle sitta kvar, medan jag med andra handen plockade ihop alla kläder som trillat ut på marken, in i kassen igen, för att sedan fästa dem (kassarna) på cykeln igen. Vilken jättebedrift!
Väl framme vid Läkarmissionen fick jag hjälp av en trevlig kille att lasta in kassarna i den blå containern. Jobbigt, men det känns verkligen urbra att det är gjort nu. Dessa kassarna har bara varit i vägen och jag har gått och tänkt att jag ska lämna dem men inte gjort det, men nu är det äntligen gjort! Woho!

Jag har hunnit med att boka en tid för manikyr, tre dagar innan jag åker till Paris, gjort överföringar och skrivit lite mail! Förstår ni varför jag känner mig så effektiv?! Och dessutom är klockan inte ens tolv! Jag känner mig som en riktig Amy von Sydow!

Nu ska jag finula ut en bra lättsam lunch, slänga på mig bikini och solspray och placera mig med Giraffens tårar i solen! Ah, härliga liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0