Julia = Katherine Heigl?

Publicerat klockan: 23:53:55 den 2008-04-05
Back home. Alltså, 27 dresses... I loved it! Katherine Heigl är bäst, bäst, bäst! Jag pratade med några i salongen efter filmen, som tyckte att den var "för amerikansk". Struntprat! Visst var den amerikansk, så det bara skriker om den, men gör det filmen till en dålig en? No way! Alla som känner mig väl vet att om jag inte gråter till en film så gillar jag den inte. Jag har, strange as it sounds, gråtit till filmer som Sweeney Todd och Hitta Nemo.
Jag grät vid fyra olika tillfällen i filmen, vilket också är mitt slutbetyg. 4 / 5.

Just det! Jag frågade Jenny efteråt om jag faktiskt var filmen, och ja, det var jag tydligen. Jag var lik, både till sättet och utseendet. Inte extremt, men relativt. Speciellt en scen (jag avslöjar inte vilken!). Där både såg jag ut och betedde mig som Jane Nichols till 110%. Missförstå mig inte, det är inte direkt så att jag blir ledsen att bli jämförd med en duktig skådespelare! Tvärtom!

Imorgon ska jag äta en god, nyttig frukost. Helst i solskenet på tomten om det vill sig väl. Städa skrivbordet (nej, jag har inte gjort det än), och tvätta mina kläder. Två planer som måste följas, sedan har jag dagen fri! Powerwalk kanske och massa annnat härligt!

image189

Kommentarer
Postat av: Jonas

Heigl är fahaiaijn! Powerwalka e det inte ;) Slappa istället de najs ju

2008-04-06 @ 00:03:12
URL: http://kreftans.blogg.se
Postat av: Jeffepuff

HAHA! jag sa ju det! :D:D Ps. jag grät också några ggr ^^ Speciellt när syrran tog över bossen (you know) ;) Puss på dig!

2008-04-07 @ 18:45:53
URL: http://jnifr.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0